VÄLKOMMEN TILL PLENO

Vi specialiserar oss på företagsstädning och finns här för att underlätta för dig. Är du intresserad av att få en skräddarsydd offert eller behöver hjälp med ett större projekt, som till exempel byggstäd eller trappstäd?

Oavsett vad du och ditt företag behöver hjälp med så är du varmt välkommen att höra av dig till oss på telefon eller genom att skriva några rader i formuläret nedan, så hör vi av oss till dig.


Telefon

070-513 55 44


E-post
info@pleno.se


Adress
Tranvägen 61
141 72 Huddinge

BEHÖVER DU HJÄLP?

Skriv några rader i formuläret nedan, så hör vi av oss till dig.

VI ERBJUDER

FÖRETAGSSTÄD

Vi sköter gärna trappstädning, golvvård, storstädning, tar hand om växter, fyller på med förbrukningsmaterial och annat som ökar trivsel och produktivitet.

Vi kommer förstås med rekommendationer utifrån vår erfarenhet, men era egna behov känner ni bäst själva. För många av våra kunder inom företag och Brf-föreningar genomför vi ett antal uppdrag, se några exempel nedan.

  • Kontorsstädning
  • Byggstädning
  • Trappstädning
  • Mattvård
  • Fönsterputsning
  • Golvvård
Läs mer

STÄD FÖR SKOL- OCH UTBILDNINGSVERKSAMHET 

Professionell städning i förskolor och skolor är viktigt för att upprätthålla en bra inomhusmiljö för både barn och medarbetare. Vi utför en komplett daglig städning enligt en väl utarbetad städrutin i samtliga rum där alla golvytor moppas eller dammsugs, golv våttorkas vid behov, möbler och mattor rengörs och bord, bänkar och stolar torkas av.

Vi arbetar med många olika aktörer inom skol- och utbildningsverksamhet, exempelvis:

  • Förskolor
  • Gymnasium
  • Vuxelutbildning
Läs mer
Kontorsstäd
Vi har använt oss av Plenos tjänster i många år och alltid varit supernöjda. De är noggranna, flexibla och väldigt trevliga. Ett personligt och proffsigt städbolag som ser oss som kunder och alltid gör det lilla extra.

Alexander, VD på Camelonta

Kontorsstäd

Alltid lyhörda, serviceminded och flexibla! Har funkat klockrent under så många år.

Ewa, Rocket Revenue

Kontorsstäd

Vi har använt oss av Pleno i flera år. Fin service och enkel kommunikation. Vi är så nöjda med städtjänsten som vi nyttjar varje vecka.

Astar

Kontorsstäd

Professionella, pålitliga och alltid redo att överträffa förväntningarna. Deras engagemang, vänliga personal och höga standard har gjort dem till vårt självklara val. Ett rent nöje att samarbeta!

Cuben