STÄDNING MED TRADITION

Vi har funnits i över 25 år.
Pleno AB är ett familjeföretag och tanken var, då som nu, att skapa ett företag där man alltid arbetar nära kunden och tillgodoser deras behov.

Vi och vår personal arbetar efter mottot att vi bryr oss om kunden och försöker alltid göra vårt bästa. När du väljer Pleno får du trygg service av kompetent personal. Vi anpassar oss efter dina behov och arbetar tillsammans för att skapa en trygg och optimal arbetsmiljö - både för er och våra anställda. 

Vårt mål är inte bara att vara det bästa städföretaget – utan också det bästa företaget att arbeta på.

Välkommen att kontakta oss.

 

 

Giannis Pavlidis, VD

VI ERBJUDER

STÄD FÖR KONTOR & FÖRENINGAR

Vi sköter gärna trappstädning, golvvård, storstädning, tar hand om växter, fyller på med förbrukningsmaterial och annat som ökar trivsel och produktivitet. Alla våra uppdrag tar vi på största allvar och levererar alltid högsta möjliga standard. 

Vi kommer förstås med rekommendationer utifrån vår erfarenhet, men era egna behov känner ni bäst själva. För många av våra kunder inom företag och Brf-föreningar genomför vi ett antal uppdrag, se några exempel nedan.

  • Kontorsstädning
  • Byggstädning
  • Trappstädning
  • Mattvård
  • Fönsterputsning
  • Golvvård
Läs mer

STÄD FÖR SKOL- OCH UTBILDNINGSVERKSAMHET 

Professionell städning i förskolor och skolor är viktigt för att upprätthålla en bra inomhusmiljö för både barn och medarbetare. Vi utför en komplett daglig städning enligt en väl utarbetad städrutin i samtliga rum där alla golvytor moppas eller dammsugs, golv våttorkas vid behov, möbler och mattor rengörs och bord, bänkar och stolar torkas av.

Vi tar hand om din lokal med omsorg och stolthet - så att ni kan fokusera på era elever och utbildningar. Vi arbetar med många olika aktörer inom skol- och utbildningsverksamhet, exempelvis:

  • Förskolor
  • Gymnasium
  • Vuxelutbildning
Läs mer

TVÅ EXTRA ANLEDNINGAR TILL ATT VÄLJA OSS FÖR DIN LOKALVÅRD

MEDARBETARE MED JUSTA VILLKOR

För oss är det självklart att våra medarbetare har rimliga löner, kollektivavtal och humana arbetsvillkor. Pleno AB är medlem i Almega och har kollektivavtal med Kommunal.
Vi tar ansvar för våra medarbetare.

MILJÖ OCH HÅLLBERHET

Vi är en av de större aktörerna i vår bransch. Det innebär ett stort ansvar, eftersom vi kan påverka så mycket genom vilka medel och metoder vi använder, hur vi arbetar och hur vi transporterar oss.

Kontakt

Kontorsstäd
Vi har använt oss av Plenos tjänster i många år och alltid varit supernöjda. De är noggranna, flexibla och väldigt trevliga. Ett personligt och proffsigt städbolag som ser oss som kunder och alltid gör det lilla extra.

Alexander, VD på Camelonta

Kontorsstäd

Alltid lyhörda, serviceminded och flexibla! Har funkat klockrent under så många år.

Ewa, Rocket Revenue

Kontorsstäd

Vi har använt oss av Pleno i flera år. Fin service och enkel kommunikation. Vi är så nöjda med städtjänsten som vi nyttjar varje vecka.

Astar

Kontorsstäd

Professionella, pålitliga och alltid redo att överträffa förväntningarna. Deras engagemang, vänliga personal och höga standard har gjort dem till vårt självklara val. Ett rent nöje att samarbeta!

Cuben