STÄD FÖR SKOL- & UTBILDNINGS-VERKSAMHET

Vi förstår vikten av en ren och trivsam inomhusmiljö för förskolor och andra skolverksamheter. Vårt erfarna team är specialiserade på att tillgodose de unika behoven som finns inom utbildningsverksamheter.

Vi fokuserar på långsiktiga lösningar och kvalitativ service. Vare sig det är förskolor, gymnasier eller vuxenutbildning, så ser vi till att alla ytor moppas, dammsugs och våttorkas vid behov. Möbler, mattor, bord och stolar rengörs noggrant.

Vi har en gedigen erfarenhet inom skol- och utbildningssektorn och förstår de olika kraven som varje verksamhet har. Med oss kan du luta dig tillbaka och känna dig säker, vi värnar om trygghet och vet att det är en grundsten för en bra arbetsplats.

VI GÖR LIVET LÄTTARE FÖR DIG OCH DITT FÖRETAG

Vi specialiserar oss på att möta de unika behoven som finns på varje företag och skola. När du väljer Pleno AB, väljer du en pålitlig partner som prioriterar trygghet och kundens välbefinnande.

Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa, och vi anpassar oss alltid efter dina specifika behov och krav. Vi bryr oss om våra kunder och överträffar deras förväntningar. Oavsett hur dina lokaler ser ut kan du lita på oss för en personlig, trygg och kvalitativ lösning. 

Vårt mål är inte bara att vara det bästa städföretaget – utan också det bästa företaget att arbeta på. Tillsammans skapar vi en trygg och optimal arbetsmiljö som passar både dig och våra anställda. Kontakta oss idag och upplev skillnaden.

Kontakt

Kontorsstäd
Vi har använt oss av Plenos tjänster i många år och alltid varit supernöjda. De är noggranna, flexibla och väldigt trevliga. Ett personligt och proffsigt städbolag som ser oss som kunder och alltid gör det lilla extra.

Alexander, VD på Camelonta

Kontorsstäd

Alltid lyhörda, serviceminded och flexibla! Har funkat klockrent under så många år.

Ewa, Rocket Revenue

Kontorsstäd

Vi har använt oss av Pleno i flera år. Fin service och enkel kommunikation. Vi är så nöjda med städtjänsten som vi nyttjar varje vecka.

Astar

Kontorsstäd

Professionella, pålitliga och alltid redo att överträffa förväntningarna. Deras engagemang, vänliga personal och höga standard har gjort dem till vårt självklara val. Ett rent nöje att samarbeta!

Cuben