Städ för kontor & BRF

Kontorsstädning handlar inte bara om att städa och hålla rent, utan även hur man kan göra det så smart och effektivt som möjligt under tid.

Varför välja oss till er lokalvård?

Pleno är din pålitliga partner för lokalvård och kontorsstäd. Vår hängivna personal har alltid kundens välbefinnande i fokus. Dessutom erbjuder vi en helhetslösning av städning för ditt företag. Vi strävar efter att inte bara leverera företagsstäd, utan även förbrukningsmaterial, pappersprodukter samt påfyllning av kaffeautomater. Vårt engagemang inkluderar även skötsel av entremattor och växtvård på kontoret.

Några exempel på uppdrag vi genomför:

  • Kontorsstädning.
  • Trappstädning.
  • Mattvård och fönsterputsning.
  • Flyttstädning
  • Golvård

VI GÖR LIVET LÄTTARE FÖR DIG OCH DITT FÖRETAG

Vi specialiserar oss på att möta de unika behoven som finns på varje företag och skola. När du väljer Pleno AB, väljer du en pålitlig partner som prioriterar trygghet och kundens välbefinnande.

Vi strävar alltid efter att göra vårt bästa, och vi anpassar oss alltid efter dina specifika behov och krav. Vi bryr oss om våra kunder och överträffar deras förväntningar. Oavsett hur dina lokaler ser ut kan du lita på oss för en personlig, trygg och kvalitativ lösning. 

Vårt mål är inte bara att vara det bästa städföretaget – utan också det bästa företaget att arbeta på. Tillsammans skapar vi en trygg och optimal arbetsmiljö som passar både dig och våra anställda. Kontakta oss idag och upplev skillnaden.

Kontakt

Kontorsstäd
Vi har använt oss av Plenos tjänster i många år och alltid varit supernöjda. De är noggranna, flexibla och väldigt trevliga. Ett personligt och proffsigt städbolag som ser oss som kunder och alltid gör det lilla extra.

Alexander, VD på Camelonta

Kontorsstäd

Alltid lyhörda, serviceminded och flexibla! Har funkat klockrent under så många år.

Ewa, Rocket Revenue

Kontorsstäd

Vi har använt oss av Pleno i flera år. Fin service och enkel kommunikation. Vi är så nöjda med städtjänsten som vi nyttjar varje vecka.

Astar

Kontorsstäd

Professionella, pålitliga och alltid redo att överträffa förväntningarna. Deras engagemang, vänliga personal och höga standard har gjort dem till vårt självklara val. Ett rent nöje att samarbeta!

Cuben